TASTY, AFFORDABLE, HALAL HANDMADE CHOCOLATE

tempahan sentiasa terbuka

Friday, December 25, 2009

oreo choc

These are design we currently have right know.Its thicker compare to oreo with standard mold.Meanings that it richer with chocolate...tak sempat nak tunjukkan ukuran.maybe next time..K??!!

Our Oreo is different with others because i get the inspired by 'apple doughnut' suka tengok macam-macam design donut.Dalam kepala ni macam teringin nak cuba oreo dengan taburan cheese kat atas..apa rasanya ekk??? Let me taste it first, if the taste is good I rekomen pada all choc lover..




design baru oreo untuk Cik Aqma Di Shah Alam bagi VIP katanya...dah lama kenal cik aqma ni,dari sekolah rendah.Lamakan???dari kecik samapi dan beranak 2 ni kitaorang still get in touch kebetulan plak satu tempat kerja.hehe...wedding dia on 26 Dec.Selamat Pengantin Baru untuk Cik Aqma dan Azman moga berkekalan hingga anak cucu.Hadiah dari Sweets Princess, 25 pcs cupcakes. Cantik tak?? my second time decorate cupcakes ni,first masa iman 1ST year besday gambar dah hilang ek??!=P

Theme warna hijau Lumut..tapi i lupa plak nak ambil gambar dengan reben.Hope you enjoy...





oreo choc

kisah cukur jambul kembali lagi..hehe..hari tu xdapat upload gambar,inilah gambar oreo yang ditempah khas oleh CC di hosp Klang.Dia yang pilih untuk letak star ni k..cantik gak.=)


Saturday, December 19, 2009

oreo choc

tempahan 150 bj untuk majlis cukur jambul kawan ofis kakak di hospital Klang.sronok ade mould sendiri ni, ...bleh decorate macam-macam. kali ni saya taburkan gula bintang...sweet gak.gambar xdapat nak upload sbb ade error..next time maybe.sori=P

Sunday, November 22, 2009

APPRECIATION GIFT (PRALINE STRAWBERRY AND ORANGE FILLING)


tempahan coklat dari Pn Fadhilah,untuk appreciation gift kepada penceramah sempena CME speech Theraphy peringkat negeri Selangor rasanya...tempahan asal coklat yang bewarna-warni tapi disebabkan riben yang dipilih dah bewarna rasanya kurang sesuai la kalo coklat pun bewarna juga...jadi inilah hasilnya...sapelah penceramah yang bertuah tu ye???

lolichoc


also ordered from ampang hospital gift shop
sangat sesuai untuk birthday treats anak-anak,tempahan minimum 20 pcs.
wrapper boleh pilih sama ada kosong atau bercorak..harga berbeza ikut saiz dan accessories tambahan =)

Bulan 12,musim cuti sekolah ni...macam-macam majlis kahwin dan sambutan hari jadi..tempahan masih dibuka..cuma pastikan selewat-lewatnya 2 minggu sebelum majlis.Tapi untuk door gift wedding yang lebih 100 kuantiti,lebih elok tempahan sebulan lebih awal.Kami mengalu-alukan cadangan hiasan atau pembungkusan..

milk+ almond chocolate




Yang terbaru Dr zalifa tempah 3 box (24pcs) choc for appreciation kerana menjaga dan merawat ayahnya yang sakit..untuk Dr dan Staf Hospital Selayang.As usual tema dan jenis coklat yang sama seperti tempahan sebelum ini cuma saya ubahkan hiasan kotak sahaja..Wah nampaknya coklat princess dah sampi ke hospital Selayang pulak.Mungkin boleh promosi di Gift shop sana plak kan??hehe...

LAGI COKLAT UNTUK GIFT SHOP HOSPITAL AMPANG


3 pcs mix chocolate,12 pcs flavoured choc,21 pcs choc delivered early this month.
hope berpuas hati dengan hasilnya =)

oreo choc




tempahan dari hospital ampang gift shop 2 WEEKS AGO...kuantiti tak banyak tapi setakat ni sambutan ok...so anyone singgah kat hospital ampang leh beli sample coklat.tapi price nye tak sama la kalo beli direct dari saya..hehe

oreo choc boleh tukar ngan biskut yg lain bg sape-sape yang tak suka manis..any biscuit bleh je..sesuai untuk DOOR GIFT dan BIRTHDAY PARTY TREATS

tempahan coklat untuk hantaran


tempahan from my beloved sister for her majlis merisik actually..bukan hantaran just for gift to the future in law family.hehe..dia tempah coklat oreo tapi tak sempat nak amik gambar.oreo choc untuk door gift pada kawan ofis,pastu order 10 box of 3 pcs mix chocolate filling dan 5 pcs lolichoc for small jambangan bunga untuk letak atas kotak kek...comel plak tengok.actually tak plan pun hasilnya jadik macam ni..last minute punye idea..but final touch cantik dan fedback from her future husband kata dia tak sempat nak rasa..sampai rumah je dah licin...even kat rumah kami lagi masing-masing dah cop pilih nak yang mana satu???hehe..happy for her...so harap-harap wedding nanti dapat la tender buat coklat untuk door gift.hehe..

tempahan from Dr zalifa




Special gift for staff nurse kat klinik.Dr Zalifa hanya sukakan almond and milk choc only,not prefer colouring, so i buatkan mix choc milk and almond filling.i tambah cket pink chocolate for hiasan tak banyak hanya untuk tambah seri jek.So Inilah hasilnya...i prefer guna acrylic box sbb bleh tambah banyak decoration AND the compartments pun handmade ok..hehe.Tq for ordering=)

tempahan coklat telah dibuka

assalamualaikum,...tempahan coklat yang sebelum ini hanya dari mulut ke mulut kawan-kawan dan kenalan,rakan-rakan sekerja akhirnya dapat disebarkan ke internet pula.mula-mula agak janggal rasanye tetapi makin lama rasa makin syok pulak.
hari-hari berangan nak upgrade product.

alhamdulillah tempahan sangat memberangsangkan sampai tak cukup tangan.Tapi walaupun penat tapi seronok bila tempahan dapat disiapkan,..lagi-lagi plak bila tengok expression dan feedback customer yang happy giler.Since skrang trend coklat sebagai door gift perkahwinan masih baru, timbul cita-cita dan semangat supaya coklat menjadi pilihan utama doorgift majlis perkahwinan masa akan datang.(tak salahkan??hehe)

skarang ni saya sibuk mencari idea terbaru produk coklat.coming soon bercadang untuk wat coklat 3D plak bentuk kereta atau bentuk-bentuk menarik sesuai untuk hantaran.
Ni antara tempahan-tempahan sepanjang bulan November