TASTY, AFFORDABLE, HALAL HANDMADE CHOCOLATE

tempahan sentiasa terbuka

Tuesday, February 9, 2010

CHOCOLATE BUDGET PROMOTION (FEB-END OF MAC 2010)

Alhamdullilah segala cabaran dan dugaan pembuka tirai 2010 tidak sedikit pun memadam semangat untuk lebih maju kehadapan...walaupun tersenyum tapi itulah pengubat duka yang paling mujarab.....Terima kasih tak terhingga atas sokongan anda semua...alhamdulillah tahun ni tempahan juga semakin meningkat...buat masa ni Princess Sweets hanya dapat mengambil tempahan yang dibuat awal sahaja...kami ingin menjaga kualiti produk kami biar sedikit tapi biar berkat dan paling penting pelanggan berpuas hati.

Sehubungan itu kami telah bersepakat untuk mengadakan jualan sempena Bulan Feb dan Mac ..bagi yang ingin mendapatkan produk kami pada harga yang istimewa jangan ketinggalan JUALAN  ini yea...
Sila rujuk ditepi blog untuk keterangan lanjut produk-produk yang terpilih dan disenaraikan.



Tuesday, February 2, 2010

coklat hantaran

tempahan daripada kawan ofis...untuk hantaran pertunangan kedua-dua belah pihak 6 feb 2010 ni kalo x silap...maaf ye tuan punya x tunjuk lg kat public dah kluar dulu kat blog ni...1 tema pink/purple ..1 tema biru putih dengan tulisan tanda sayang....tahniah!!




Monday, February 1, 2010

SIMPLE LOVE LETTER

coklat tempahan daripada sepupu untuk membe katanye...pompuan.hepi besday la...hope enjoy coklat yang simple but sweet ni ek!!! flavour mix..pink theme



love letter 35 pcs

kotak ni sesuai untuk hantaran atau pun hadiah
design coklat biasanya mix and match with also mix flavour atau filling...kalo x muak plak kalo satu jenis rasa je x gitu??/hehe