TASTY, AFFORDABLE, HALAL HANDMADE CHOCOLATE

tempahan sentiasa terbuka

Friday, January 7, 2011

PRODUCT UPDATES

1) lolichoc butterfly RM1.20

2) EXCLUSIVE BOX (LIMITED EDITION) BOX ONLY RM10 -HARD AND HEAVY BOX

3) LOLICHOC WITH EDIBLE PRINT RM1.80

4) 18 PCS CHOC IN EXCLUSIVE BOX- BOX price RM7
produk-produk baru yang lain sy dah update kt side bar..sila bertanya harga terbaru tuk tahun ni.. Jumpa lagi...wasalam

FREE CHOC FOR EVERY NEW ORDER RM100 ONWARDS

Berita baik tuk semua pelanggan bermula tahun 2011 Setiap tempahan bernilai RM100 keatas akan mendapat coklat tmbhan percuma..hehe, anda akan dapat coklat yang bukan sama sepeeri tempahan anda,,,lagi besar nilainya lagi hebatlah ganjarannya..saya rasa gembira tuk berkongsi produk-produk kami yang lain walaupun anda menempah produk yang lain..

anda mungkin berpeluang mendapat coklat 35 pcs kami dengan hanya menempah door gift bernila RM400 keatas dengan percuma.Boleh dijadikan hantaran ataupun makan sendiri...

HARI-HARI YANG MENCERIAKAN

Salam kepada pengunjung, hari-hari yang dilalui bersama anak-anak dan keluarga terlalu menyeronokkan dan membataskan waktu untuk berlama di depan komputer untuk update gmbar, tempahan dan blog yang sedia ada...anak2 semakin membesar perhatian juga semakin diperlukan tetapi Iman semakin rajin skrag membantu saya menyiapkan tempahan =) bila dia boring menonton cerita jurassic park kegemarannya atau cerita kartun yang telah sedia diingatinya dan dia akan datang membantu.Sesekali dihulurnya reben tuk mengikat lolichoc, kalo dilihatnya saya tengah membungkus coklat, dihulurnya pengikat atau pembungkus...bila adiknya datang dimarahnya Hannah kerana sibuk katanya...hehe...moment yang indah ketika membuat coklat bersama anak-anak..tak pernah pula dibawa lari coklat yang telah tersedia dibuat.Kalo nak pasti dimintanya...itulah upahnya tolong mama...hehe...

selepas tamat bulan Syawal, saya telah pun mulakan tempahan tuk cuti sekolah kebanyakannya tuk majlis perkahwinan...banyak rasanya tapi ade yang smpai x sempat ambil gmbar sudah pun dihantar kepada tuan punya badan....ini antaranya...

1) 250 OREO BRIDE GROOM TEMA KUNING GOLD RIBEN-
                                    wed bulan November 2010 (Sg Siput Perak)

2) 200 OREO LOVE AND FLOWER DESIGN TEMA PINK N PUTIH
                                   majlis pertunangan November 2010 (Klang)

3) 50 pcs lolichoc ros tuk rakan-rakan sepejabat tempahan dari Cik Aini



tempahan  ini dari Cik Aini (repeate order)..xsmpat sy nak bertanya tuk majlis siapa tp katanye bukan dia yang berkahwin...ntah la, sy pun x bertanya lebih lanjut

 
LOLICHOC ROS 400 BJ-TEMA KUNING COKLAT DENGAN RIBEN  GOLD
penghantaran telah dibuat berdekatan jusco cheras selatan pada  25/12/2010






selain daripada tempahan saya juga telah menyiapkan coklat mix praline and flavour 12 pcs dalam window box macam kat atas sebagai tanda terima kasih atas tempahan .....begitu tuk tempahan yang lain bermula tahun baru ini setiap tempahan bernilai RM100 ke atas akan mendapat coklat mix praline and flavour percuma...hehe
Terima kasih ye Aini

Wednesday, September 15, 2010

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

salam Aidilfitri kepada semua pengunjung setia blog....berbanyak mintak maaf kerana masa yang terhad untuk update blog...

aktiviti blog dan tempahan coklat juga terpaksa dihadkan sepanjang Ramadhan dan Aidilfitiri...untuk menumpukan aktiviti bersama keluarga...=)kami akan mula mengambil tempahan pada bulan Oktober nnti...walaubagaimanapun..event tuk bulan Okt especially wedding and birthday boleh ditempah bermula skrang...hehe...

many designs comings up but i will update as soon as possible as promised before...harap bersabar....selamat hari raya kepada semua

Wednesday, July 14, 2010

NEWEST PRODUCT part 2

kami akan menambah lagi pelbagai variasi coklat sesuai dengan tema pilihan..srbarang pertanyaan boleh sms 0196424861 atau email kepada et_hosp@yahoo.com.my.........


NEWEST PRODUCT

askum semua pengunjung blog, kami telah menambah bebrapa produk baru untuk memenuhi permintaan ramai.........

antaranya mini choc box yg boleh memuatkan 2 bj choc praline
harga RM8 termasuk packaging dalam kotak..gambar packaging sy akan upload kemudian...

Wednesday, June 9, 2010

BEKAS OREO BARU


kali ni kami ade bekas yang dapat memuatkan coklat oreo untuk 6 bj..sesuai untuk hadiah, makan sendiri atau pun tuk hantaran.bekas simple je tp bila dh susun oreo dalamnye nmpak menarik=)