TASTY, AFFORDABLE, HALAL HANDMADE CHOCOLATE

tempahan sentiasa terbuka

Friday, December 25, 2009

oreo choc

These are design we currently have right know.Its thicker compare to oreo with standard mold.Meanings that it richer with chocolate...tak sempat nak tunjukkan ukuran.maybe next time..K??!!

Our Oreo is different with others because i get the inspired by 'apple doughnut' suka tengok macam-macam design donut.Dalam kepala ni macam teringin nak cuba oreo dengan taburan cheese kat atas..apa rasanya ekk??? Let me taste it first, if the taste is good I rekomen pada all choc lover..




design baru oreo untuk Cik Aqma Di Shah Alam bagi VIP katanya...dah lama kenal cik aqma ni,dari sekolah rendah.Lamakan???dari kecik samapi dan beranak 2 ni kitaorang still get in touch kebetulan plak satu tempat kerja.hehe...wedding dia on 26 Dec.Selamat Pengantin Baru untuk Cik Aqma dan Azman moga berkekalan hingga anak cucu.Hadiah dari Sweets Princess, 25 pcs cupcakes. Cantik tak?? my second time decorate cupcakes ni,first masa iman 1ST year besday gambar dah hilang ek??!=P

Theme warna hijau Lumut..tapi i lupa plak nak ambil gambar dengan reben.Hope you enjoy...





oreo choc

kisah cukur jambul kembali lagi..hehe..hari tu xdapat upload gambar,inilah gambar oreo yang ditempah khas oleh CC di hosp Klang.Dia yang pilih untuk letak star ni k..cantik gak.=)


Saturday, December 19, 2009

oreo choc

tempahan 150 bj untuk majlis cukur jambul kawan ofis kakak di hospital Klang.sronok ade mould sendiri ni, ...bleh decorate macam-macam. kali ni saya taburkan gula bintang...sweet gak.gambar xdapat nak upload sbb ade error..next time maybe.sori=P