TASTY, AFFORDABLE, HALAL HANDMADE CHOCOLATE

tempahan sentiasa terbuka

Thursday, January 21, 2010

ok..lah ada banyak lg gambar nak upload tp next time ok..baru saje selesai menyiapkan tempahan lolichoc untuk Pn Nani dari Kuala Pilah untuk event birthday party 23 hb ni...coklat dah dapat..so cute katanye,terima kasih kepada yang mempercayai dan mencuba produk kami..sokongan anda sangat saya hargai..insyaAllah rezeki yang ada dapat dikongsi dengan anak-anak dan paling penting produk kami terus dapat bertahan dan berkembang lebih maju lg..gambarnye saya akan siarkan edisi akan datang.salam..JANGAN SEGAN-SEGAN BERTANYA HARGA MELALUI EMAIL ATAU SMS KE 0196424861...kesulitan amat dikesali

soft box

yang ni plak tempahan dari kawan ofis...saje wat makan..hehe..yummmm,sedap ke??? kat cn sy tunjuk skali gambar kotak 4 bj yang cantik ek..kalo nak tempah warna ikut tema majlis kena tempah lebih awal dan bilangan melebihi 100 kotak...bilangan kurang tetap diterima tapi pilihan warna mengikut stok yang ada ek...
jangan risau..harga bleh dirunding.nak tanya harga sila email atau sms kat sy.sedia mejawabnya dgn segera =)


exclusive magnetic chocolate box


dah lama gak tak update blog..bz cket siapkan tempahan sedia ada...emm ni gambar produk terbaru untuk membe ofis husband....coklat ni pun special design cket sesuai la dgn kotaknye...kotaknya keras,magnet clip pada penutup harga berpatutan coz kotaknya bleh diguna semula untuk ape2 tujuan bersesuaian.just buang coklat tray je.terus bleh guna....hehe