TASTY, AFFORDABLE, HALAL HANDMADE CHOCOLATE

tempahan sentiasa terbuka

Sunday, January 24, 2010

coklat blossom

yang ni tempahan untuk kawan kolej adik...mould terbaru dalam koleksi saya..comelx???campuran kacang,praline strawberry and oren..



Saturday, January 23, 2010

lolichoc

tempahan ni baru sahaja disiapkan hari ahad yang lalu untuk Pn nani dari Kuala Pilah. Penghantaran secara pos laju..hantar hari Isnin...Selasa pg dah pun dapat...SO CUTE katanya...kami dari PRINCESS SWEETS berharap semua pelanggan kami berpuas hati dengan tempahan yang diperolehi...Lolichoc yang ditempah sebanyak 50 bj...pelbagai bentuk dan warna dengan riben skali..untuk majlis harijadi...lupa nak bertanya hari jadi sape ek??? HEPI BIRTHDAY lah untuk birthday girl atau boy ni ek..event hari ni,sabtu 23hb/1/2010. Masa sya update blog ni mungkin majlis dah slesai kot..dah sms Pn Nani ni tanya fedback..katanya sedap dan semua orang suka =).... alhamdullilah

Nilah hasil tempahan untuk beliau........

Thursday, January 21, 2010

ok..lah ada banyak lg gambar nak upload tp next time ok..baru saje selesai menyiapkan tempahan lolichoc untuk Pn Nani dari Kuala Pilah untuk event birthday party 23 hb ni...coklat dah dapat..so cute katanye,terima kasih kepada yang mempercayai dan mencuba produk kami..sokongan anda sangat saya hargai..insyaAllah rezeki yang ada dapat dikongsi dengan anak-anak dan paling penting produk kami terus dapat bertahan dan berkembang lebih maju lg..gambarnye saya akan siarkan edisi akan datang.salam..JANGAN SEGAN-SEGAN BERTANYA HARGA MELALUI EMAIL ATAU SMS KE 0196424861...kesulitan amat dikesali

soft box

yang ni plak tempahan dari kawan ofis...saje wat makan..hehe..yummmm,sedap ke??? kat cn sy tunjuk skali gambar kotak 4 bj yang cantik ek..kalo nak tempah warna ikut tema majlis kena tempah lebih awal dan bilangan melebihi 100 kotak...bilangan kurang tetap diterima tapi pilihan warna mengikut stok yang ada ek...
jangan risau..harga bleh dirunding.nak tanya harga sila email atau sms kat sy.sedia mejawabnya dgn segera =)


exclusive magnetic chocolate box


dah lama gak tak update blog..bz cket siapkan tempahan sedia ada...emm ni gambar produk terbaru untuk membe ofis husband....coklat ni pun special design cket sesuai la dgn kotaknye...kotaknya keras,magnet clip pada penutup harga berpatutan coz kotaknya bleh diguna semula untuk ape2 tujuan bersesuaian.just buang coklat tray je.terus bleh guna....hehe

Monday, January 4, 2010

LOLICHOC

new design of lolichoc
tema birthday party dan roses. lolichoc roses is one bite size...sangat cute.color can choose from our range violet,blue,apple green,pink,sweets red,white blended with original chocolate color.Dalamnya ada almond yang dicincang halus. So rasanya creamy ok.not so sweet.

tema birthday part (4 design) package
for quot pls sms me.We would appreciate early booking.Tq


love letter

ucapan sayang dari seorang kekasih untuk buah hati tersayang dari Klang.Simple and nice.Can be eaten too =) tentu berbunga hati si gadis/si jejaka tapi lagi sronok si gadis kot.Rasanya perempuan lbh suka coklat berbanding lelaki.betul ke??hehe...asalnya dia pilih 12 pcs almond+milk chocolate only.tapi disebabkan susunan huruf yang tidak cantik nanti (4x3) sy syorkan kotak 15 bj ni.Kotak pun cantik sesuaila kalo nak yang simple but still nice. Kita layan gambar di bawah ni.sape2 berkenan sms sy ye=)