TASTY, AFFORDABLE, HALAL HANDMADE CHOCOLATE

tempahan sentiasa terbuka

Wednesday, May 26, 2010

lollichoc rose


Tempahan ni diterima pada minggu lepas (hari Rabu) tempahan dihantar pada (hari Ahad) sempena sambutan hari jadi anak buah Alin (25/5/2010) di Meru klang. Alin request coklat warna asal shj 200 pcs....xnk nmpak simple sgt so sy tmbahkan riben tuk penyeri ....Hepi birthday to you........Tq Alin sbb order..next time order leh dpt diskaun ye....

TESTIMONI: Terima kasih ye kak sbb hantar coklat td.sedap coklatnya (sms)


cartoon shape (car)


yang ni tempahan dari adila utk birthday give kawannya...bentuk kereta dengan chocolate card shape love...nk tunjukkan bentuk kereta sbnrnye..hehe,berminat???kalo nak tempah xboleh pilih bentuk kereta shj sbb mold pakej dengan pelbgai bentuk2 yg menarik spt loceng,matahari,dolphin,kura-kura dan byk lagi.sesuai untuk kids la....packaging sm mcm coklat bear 1pcs each...harga pun sm ek




Monday, May 24, 2010

OREO COATED CHOC

Yang ni juga tempahan yang disiapkan sempena majlis perkahwinan cik nadia di klang pada 1/5/2010..300 bj oreo choc...untuk VIP,sedara dan kenalan rapat...rasanye blum ade lg majlis di Klang especially Taman Sri Andalas yang bg oreo choc...katanye...hehe...bleh promote kat org sn nih...


selain oreo choc...cik nadia juga menempah cupcakes untuk hantaran..36 pcs




coklat bear

maaf la sbb dh lama xupdate blog kerana sibuk dengan tugas-tugas harian dan melayan kerenah anak-anak.masih lagi x semapt nk buat chocolate box, sy tunjukkan temapahan yang telah sy siapkan utk wedding 1/5/2010 Diba (batu pahat) Selamat pengantin baru diucapkan.......200 pcs chocolate bear filled with crispy rice





testimoni from sms: SALAM K. ETY, SORRY LAMBAT FEEDBACK, BZ KEJE..HUHU..CKLT TU SDP..RMAI TNY BLI KT NE..RUPENY DLM TU ADE MCM CRISPY CKET EK..SDAP2.. HEHE.. TQ BYK2 TAU AKAK