TASTY, AFFORDABLE, HALAL HANDMADE CHOCOLATE

tempahan sentiasa terbuka

Friday, January 7, 2011

HARI-HARI YANG MENCERIAKAN

Salam kepada pengunjung, hari-hari yang dilalui bersama anak-anak dan keluarga terlalu menyeronokkan dan membataskan waktu untuk berlama di depan komputer untuk update gmbar, tempahan dan blog yang sedia ada...anak2 semakin membesar perhatian juga semakin diperlukan tetapi Iman semakin rajin skrag membantu saya menyiapkan tempahan =) bila dia boring menonton cerita jurassic park kegemarannya atau cerita kartun yang telah sedia diingatinya dan dia akan datang membantu.Sesekali dihulurnya reben tuk mengikat lolichoc, kalo dilihatnya saya tengah membungkus coklat, dihulurnya pengikat atau pembungkus...bila adiknya datang dimarahnya Hannah kerana sibuk katanya...hehe...moment yang indah ketika membuat coklat bersama anak-anak..tak pernah pula dibawa lari coklat yang telah tersedia dibuat.Kalo nak pasti dimintanya...itulah upahnya tolong mama...hehe...

selepas tamat bulan Syawal, saya telah pun mulakan tempahan tuk cuti sekolah kebanyakannya tuk majlis perkahwinan...banyak rasanya tapi ade yang smpai x sempat ambil gmbar sudah pun dihantar kepada tuan punya badan....ini antaranya...

1) 250 OREO BRIDE GROOM TEMA KUNING GOLD RIBEN-
                                    wed bulan November 2010 (Sg Siput Perak)

2) 200 OREO LOVE AND FLOWER DESIGN TEMA PINK N PUTIH
                                   majlis pertunangan November 2010 (Klang)

3) 50 pcs lolichoc ros tuk rakan-rakan sepejabat tempahan dari Cik Aini



tempahan  ini dari Cik Aini (repeate order)..xsmpat sy nak bertanya tuk majlis siapa tp katanye bukan dia yang berkahwin...ntah la, sy pun x bertanya lebih lanjut

 
LOLICHOC ROS 400 BJ-TEMA KUNING COKLAT DENGAN RIBEN  GOLD
penghantaran telah dibuat berdekatan jusco cheras selatan pada  25/12/2010






selain daripada tempahan saya juga telah menyiapkan coklat mix praline and flavour 12 pcs dalam window box macam kat atas sebagai tanda terima kasih atas tempahan .....begitu tuk tempahan yang lain bermula tahun baru ini setiap tempahan bernilai RM100 ke atas akan mendapat coklat mix praline and flavour percuma...hehe
Terima kasih ye Aini

No comments:

Post a Comment